Loodgieter Armar Logo

Loodgieter Armar
Typically replies within an hour

Loodgieter Armar
Hi there 👋

How can I help you?
12:58
+32484405377
×

VERSTOPPING

VERSTOPPING | Loodgieter Armar

De meest voorkomende loodgietersklussen ter wereld hebben te maken met verstoppingen. Veel problemen zijn zelf op te lossen, maar voor andere aandoeningen is het raadzaam om een deskundige te raadplegen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Loodgieters zijn niet alleen verantwoordelijk voor reparaties, maar ook voor het leggen en regelmatig onderhouden van moderne, hoogwaardige leidingen. Gelukkig kun je bij pech direct de hulpdiensten bellen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Loodgieters zijn niet alleen verantwoordelijk voor reparaties, maar ook voor het leggen en regelmatig onderhouden van moderne, hoogwaardige leidingen. Gelukkig kun je bij pech direct de hulpdiensten bellen. Lees verder op deze pagina om meer te weten te komen over verstoppingen in uw huis en hoe u deze zelf kunt voorkomen. Dreigend probleem met blokkeren aan? Neem contact op met uw lokale installateur.

Hoe worden huissleutels gevormd? Er zijn verschillende dingen die ervoor kunnen zorgen dat leidingen verstopt raken. De meest voorkomende oorzaken van constipatie zijn:

BLOKKERING IN DE KEUKEN

Keukenafvoeren zijn vaak verstopt. Dit komt voornamelijk door voedselresten op de wanden van de afvoerleiding. Met name vetten en oliën zijn een belangrijke oorzaak van constipatie. Tip: Veeg voedselresten op en gooi vaste resten weg met het huisvuil voordat u gaat spoelen of spoelen. Giet geen olie of vast vet in de afvoer. Deze kunnen aan afvoerleidingen blijven kleven.

BLOKKERING IN DE BADKAMER

Wordt het water langzamer? Ook kan de afvoer van uw badkamer verstopt zijn. Sommige doucheafvoeren hebben een speciale bak onder de afdekking, maar niet allemaal. Naast een slechte afvoer kunnen er ook onaangename geuren ontstaan.

Tip: Houd haar uit de afvoer. Als je een hoes hebt, controleer dan de afvoerpijp op haar. Dit kan zich ophopen in grote bosjes haar die niet alleen de doorgang blokkeren, maar ook erg stinken. Verwijder deze haren en gooi ze in de prullenbak.

BLOKKERING IN LEIDINGEN

Bij een verstopping spelen de muurleidingen niet alleen een belangrijke rol, maar worden ze ook lastig te vinden. Als je vochtvlekken op je muur ziet, kan dit een teken zijn van een groot lek dat al heel lang achter je muur zit. Als dit type verstopping optreedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw plaatselijke loodgieter.

Tip: Vochtige plekken zitten niet altijd achter muren. Dus niet zomaar in de muur snijden en breken. Professionele installateurs kunnen geavanceerde methoden gebruiken om "achter de schermen" van muren te kijken en de hoofdoorzaken te identificeren.

VERSTOPPING VOORKOMEN

Klompen komen vaak voor, dus het is belangrijk om een goede loodgieter in de buurt te hebben die het probleem snel, effectief en goedkoop kan verhelpen. Daarnaast kan het installatieprogramma ook informatie geven over hoe verstoppingen in de toekomst kunnen worden voorkomen. Een goede behandeling van afvoeren en riolen en regelmatige inspecties kunnen ernstige problemen voorkomen en overlast en geld besparen.

Voor vrijblijvende informatie over verstoppingen en rioleringswerken kunt u direct contact met ons opnemen. Ik kijk er naar uit van u te horen.