Loodgieter Armar Logo

Loodgieter Armar
Typically replies within an hour

Loodgieter Armar
Hi there 👋

How can I help you?
12:58
+32484405377
×

ONTBLOKKERING SERVICE

ONTBLOKKERING SERVICE | Loodgieter Armar

Op zoek naar een deblokkeringsservice? Neem vandaag nog contact op met een loodgieter.

Neem direct contact op met een loodgieter als u een ontstoppingsservice nodig heeft. Is uw toilet verstopt, loopt het water in de badkamer niet of nauwelijks weg, hangt er een stank in huis of zijn er vochtige plekken op de muren, bel dan direct de ontstoppingsdienst. U kunt voor uzelf beginnen, maar houd er rekening mee dat symptoombestrijding vaak leidt tot ernstigere problemen, die kosten met zich meebrengen. Uw toegang tot de deblokkeringsservice is niet beperkt tot tijden van nood. Het heeft echter ook de mogelijkheid om onderhoud en reparaties uit te voeren.

Heeft u verstoppingen in uw huis die u niet zelf kunt verhelpen, bel dan direct met de ontstoppingsdienst om een last-minute afspraak in te plannen.

ACTIVITEITEN MET BETREKKING TOT DE ONTGRENDELINGSSERVICE

Onze experts verhelpen regelmatig verstoppingen in huis. Sommige van deze problemen kunnen worden vermeden of op zijn minst worden uitgesteld. Hier zijn een paar voorbeelden van problemen die de deblokkeringsservice vaak tegenkomt:

Afvoer gootsteen verstopt:
Er worden te veel etensresten door de gootsteen gespoeld. Vet en olie komen ook veel te vaak in de gootsteen terecht. Door de aanhechting van deze afvalstoffen raakt de afvoerleiding op den duur verstopt. Veeg ze af voordat u uw vaat afspoelt. Ook servies in de vaatwasser heeft hier last van.
Krijg meer kennis over het opruimen van verstopte keukenafvoeren.

Doucheafvoer in de badkamer verstopt
Een persoon verliest dagelijks ongeveer 100 haren en de doucheafvoer in de badkamer is verstopt. De meeste van hen zijn verloren in de douche. Verstoppingen kunnen het gevolg zijn van langharige bewoners die in de woning wonen. Er zijn ontstoppingsmiddelen, maar die zijn vaak zo agressief dat ze ook de afvoerleidingen beschadigen. Wanneer het probleem zich vermenigvuldigt, zal de deblokkeringsservice ongetwijfeld nuttig zijn.

Verstopping in de riolering
Verstopping in het rioolstelsel kunnen ook andere delen van de leidingen verstoppen. Hierdoor kan een lek ontstaan. Afvalwater tussen de muren kan het huis erg stinken of vochtige plekken op de muren achterlaten. Bel een deblokkeringsdienst zodra u deze symptomen opmerkt, omdat dit soort blokkades op den duur tot aanzienlijke schade kunnen leiden.
Als een van deze problemen u bekend voorkomt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de deblokkeringsservice voor aanvullende begeleiding, details en een uitsplitsing van onze diensten en kosten. Blokkades vereisen doorgaans een snelle oplossing.

DEBLOKKERING SERVICE DOEN?

Een snelle inzet van een ontstoppingsservice kan vrijwel elke belemmering effectief en snel wegnemen. Met modern gereedschap en gekwalificeerd personeel worden verstoppingen snel gevonden en verwijderd. In een aantal situaties zijn nieuwe leidingen nodig of moeten er reparaties worden uitgevoerd. Bij een deblokkeringsservice zijn de tarieven voor zowel deblokkerings- als reparatiewerkzaamheden zeer scherp en krijgt u vooraf een duidelijke inschatting van de kosten.

JEZELF OPLOSSEN?

Een blokkerende verhuisservice bellen is vaak sneller dan zelf doen, want we doen voor de kost. Hoewel u af en toe (tijdelijke) werkzaamheden kunt uitvoeren, dient u er altijd voor te zorgen dat leidingen of leidingen niet beschadigd raken door harde of scherpe voorwerpen. Dit kan uiteindelijk leiden tot aanzienlijk hogere kosten. Wij informeren u graag over de taken die u (tijdelijk) zelf kunt uitvoeren en welke u door een professionele deblokkeringsservice moet laten uitvoeren.